Taxiservice

Het verplaatsen van de bluesclub van Gramsbergen naar Dedemsvaart in de zomer van 2019 betekende voor de Gramsbergenaren dat zij niet meer zo makkelijk even naar de bluesclub konden lopen of fietsen voor hun maandelijkse portie muziek en gezelligheid. De verhuizing was voor veel mensen sowieso wat lastiger, want verder weg. En voor een aantal vaste bezoekers was het juist weer een stukje dichterbij... Zij boften, evenals inwoners van Dedemsvaart die wij voortaan hopelijk in groten getale mogen begroeten!
Wij bieden onze verontschuldigingen aan voor het eventuele ongemak dat onze verhuizing met zich heeft meegebracht, maar... het is niet anders.

Toch willen we graag ook alle 'oude' bezoekers behouden! Helaas is The Fellowship of Acoustics, onze nieuwe locatie, niet te bereiken met het openbaar vervoer. Daarom hebben we juist voor de inwoners van Gramsbergen (mensen uit andere plaatsen waren immers al gewend om de auto te pakken) een taxiservice in het leven geroepen om hen over te halen te blijven komen. Natuurlijk mogen ook anderen hiervan gebruik maken, mits ze op eigen gelegenheid naar een van de vijf opstapplaatsen komen.

Wie tijdig een taxirit reserveert (zie de spelregels), wordt door een personenbusje opgehaald bij het oude Gemeentehuis van Gramsbergen aan De Esch 1, vervolgens naar de Moerheimstraat 144 in Dedemsvaart gebracht en aan het eind van de avond ook weer teruggebracht naar Gramsbergen.
Onderweg kan het busje stoppen in Ane (bij Altena Classic Car Service) en in Lutten (bij de molen op Het Haantje, bij buurtsuper Gwoon Bernhard & Jarina en bij Slagerij Van Raalte) om ook nog mensen op te pikken of af te zetten. Omrijden is niet mogelijk.

Hiervoor zijn wel enkele SPELREGELS van belang:

- in één shift kunnen 8 personen mee. Als er meer belangstellenden zijn, rijdt het busje gewoon vaker op en neer, maar dit kan gevolgen hebben voor het tijdstip van ophalen en terugbrengen.
- de rit kost 8 euro per persoon per avond (dus naar Dedemsvaart en weer terug), ongeacht de opstapplaats. Het is niet mogelijk een enkele rit te reserveren.
- je kunt alleen contant betalen bij de bestuurder, dus graag gepast geld meenemen.
- reserveren is noodzakelijk: dit kan met een e-mail naar cityhallblues@gmail.com, uiterlijk op de woensdagochtend voorafgaand aan het optreden. Geef hierbij aan van welke opstapplaats je opgehaald wilt worden. Je krijgt dan een reactie per e-mail met de bevestiging en het tijdstip van ophalen. Deze bevestiging moet je aan de bestuurder laten zien, anders kan hij/zij je niet meenemen!
- wij delen de taxiritten in, hiertegen is geen bezwaar mogelijk.
- we verwachten dat degenen die een taxirit gereserveerd hebben, na afloop van het optreden op het afgesproken tijdstip klaar staan bij de uitgang. Anders moet je zelf vervoer terug regelen, zonder restitutie van (een deel van) het bedrag.