Reserveren

Als je er zeker van wilt zijn dat je niet voor niets naar Gramsbergen komt is het raadzaam om te reserveren, want VOL is ook echt VOL! Het lijkt misschien wel of er een onbeperkt aantal mensen in de voormalige trouwzaal kan, maar we hebben ons aan de veiligheidsvoorschriften te houden, dus er is echt een limiet.
Maar de mooiste reden om te reserveren is: je krijgt per persoon maar liefst 2 euro korting!

Je reserveert hiermee in principe een staanplaats. Er zijn wel ongeveer 25 barkrukken, maar die kunnen niet gereserveerd worden. Wil je per se zitten? Dan kun je ofwel vroeg komen, of zelf iets meenemen om op te zitten.

Reserveren gaat als volgt:
Vul het onderstaande formulier in én maak het juiste bedrag over (dat is het aantal personen x de entreeprijs-minus-2-euro) naar rekeningnummer NL26 INGB 0661 8129 95 t.n.v. R.W. Jaquet, onder vermelding van de datum van het optreden.
Voorbeeld: je reserveert voor 4 personen en de gewone toegangsprijs is 10 euro. Dan maak je dus 4 x 8 euro over.

Let op: lees deze alinea even goed door!
Een reservering is pas definitief nadat wij je betaling ontvangen hebben. Hou je er wel rekening mee dat dat een paar werkdagen kan duren, als je het bedrag niet vanaf een ING-bankrekening overmaakt?
Als het bedrag op de dag van het optreden nog niet op onze rekening is bijgeschreven, wordt de reservering bij de kassa als ongeldig beschouwd, tenzij je bij onze medewerkers kunt laten zien (bijvoorbeeld via internetbankieren op je telefoon) dat je het bedrag hebt overgemaakt. 
Niet gelukt? Niet getreurd, je past er vast nog wel bij. Alleen betaal je dan wel de volle mep aan de kassa ;-)

Wil je voor onze statistieken s.v.p. ook je woonplaats vermelden bij 'Bericht'?