Reserveren

Als je er zeker van wilt zijn dat je niet voor niets naar Dedemsvaart komt, is het verstandig om te reserveren, want VOL is ook echt VOL! Het lijkt misschien wel of er een onbeperkt aantal mensen in de hal van The Fellowship of Acoustics past, maar wij hebben ons ook aan de veiligheidsvoorschriften te houden, dus er is echt een limiet.
Maar de mooiste reden om te reserveren is: je bent verzekerd van een plaats én je krijgt per persoon maar liefst 2 euro korting!

Met het invullen van het reserveringsformulier reserveer je in principe geen zitplaats, maar een plaats in de zaal. Er staan zitjes en barkrukken, maar die kunnen niet gereserveerd worden.
Wil je per se zitten? Dan zul je ofwel vroeg moeten komen of anders zelf iets meenemen om op te zitten (een inklapbare barkruk bijvoorbeeld).

Reserveren gaat als volgt:

Vul het onderstaande formulier in én maak het juiste bedrag over naar ons bankrekeningnummer: NL26 INGB 0661 8129 95 t.n.v. R.W. Jaquet. Alleen als je vanaf een buitenlandse bankrekening betaalt, heb je ook de BIC of SWIFT code nodig: INGBNL2A.
Het juiste bedrag is: (aantal personen) x (entreeprijs-min-2-euro). Voorbeeld: je reserveert voor 4 personen en de entreeprijs voor die avond is 12,50 euro. Dan maak je in dit geval dus over: 4 x 10,50 = 42 euro.

Vergeet je niet de juiste datum van het concert aan te klikken? En zou je voor onze statistieken s.v.p. je woonplaats willen vermelden bij 'Bericht'?

Graag even je aandacht voor het volgende:

Onmiddellijk nadat je het reserveringsformulier hebt verzonden, verschijnt er op jouw scherm de volgende mededeling:
"Hartelijk dank voor je reservering. Na ontvangst van de betaling wordt je reservering definitief."

Dit betekent dat je reservering goed bij ons is binnengekomen. Je krijgt hierover verder geen bericht!

Je reservering is pas definitief als wij ook je betaling hebben ontvangen. Hou er s.v.p. wel rekening mee dat dat een paar werkdagen kan duren, als het bedrag niet vanaf een ING-bankrekening wordt overgemaakt.
Als jouw betaling om 17.00 uur op de dag van het concert nog niet op onze rekening is bijgeschreven, wordt de reservering vooralsnog als ongeldig beschouwd en moet je aan de kassa de gewone entreeprijs betalen, tenzij je aan onze medewerkers kunt laten zien (bijvoorbeeld via internetbankieren op je telefoon) dat het bedrag al is overgemaakt.

Liever niet van tevoren betalen? Prima, maar bedenk dan wel dat alleen het invullen en het verzenden van het formulier nog niet genoeg is om te reserveren. Je reservering is immers pas definitief als wij ook je betaling hebben ontvangen.

Liever niet reserveren? Even goede vrienden, meestal pas je er nog wel bij in de zaal. Alleen betaal je dan wel de volle mep aan de kassa... en soms is het gewoon vol!

Je kunt bij ons overigens ook pinnen.